- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Opvallend veel klusongelukken leiden tot blijvend letsel

10-08-2015

Volgens de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) leidt letsel aan de handen na het klussen vaak tot blijvende invaliditeit.

Het gaat om 40% van de ongevallen die gebeuren tijdens het klussen. Botbreuken, doorgesneden pezen en zelfs geamputeerde vingers komen veel vaker voor dan gedacht. De NVPC stuurt aan op betere voorlichting om dit grote aantal ernstige letsels te voorkomen.

Serieuze gevolgen

Letsel aan de handen kan al snel leiden tot langdurige arbeidsongeschiktheid of blijvende arbeidsongeschiktheid. De letselschade als gevolg loopt heel snel op door de arbeidkosten wegens langdurig verzuim en medische kosten.

Sleutelwoorden:
klusongelukken, letselschade, letsel

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16129 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)