- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Besmette zalm in 2012 lijdt tot 1149 zieken en 4 doden

08-01-2013

Het schandaal met de besmette zalm van Foppen heeft in totaal 1153 slachtoffers geƫist, waarvan er 4 zijn overleden.

De zalm van Foppen was besmet geraak met salmonella doordat de voorschriften van gezondheidszorg niet werden nageleefd. Hierdoor raakte de zalm vervuild. Zodra bekend werd dat de zalm was besmet is deze onmiddellijk uit de schappen gehaald. Ondanks deze voorzorgsmaatregel zijn er toch 1153 slachtoffers gevallen.

Mensen die ziek zijn geworden door deze zalm kunnen schadevergoeding vragen. Hieronder valt onder andere gemiste werkdagen. Via de letselschadetest kunt u in contact komen met een letselschade advocaat die u gratis bij staat.

Sleutelwoorden:
letselschade, zalm, slachtoffers, overleden, smartengeld

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)