- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Letselbureaus pikken zwartmakerij niet

19-03-2010

Twaalf letselschadebureaus hebben een kort geding aangespannen tegen concurrent Jurilex, omdat dit bureau hen zwart zou maken bij intermediair en consument. De bureaus, waaronder alle leden van het samenwerkingsverband NLE, wijzen op publicaties op een aan Jurilex gerelateerde website en een brief van Jurilex aan tussenpersonen.

De kwestie is een uitvloeisel van de Radar-uitzending van begin dit jaar over de werkwijze van letselschadebureaus. Met name de Pals Groep maar ook zijdelings Jurilex en enkele andere bureaus kregen er van langs. Jurilex verwijst in een brief aan het intermediair naar een lijst van bureaus die ook zogenaamde prijsafspraken met verzekeraars hebben. "Deze lijst is afkomstig van de informatieve internetsite letselschade.nl", wordt daarin gesteld. In de dagvaarding wijzen de bureaus er op, dat de lijst al lange tijd gewoon op de site van het Personenschade Instituut van Verzekeraars staat. Bovendien is Letselschade.nl ("wij hebben een lijst achterhaald waar alle betreffende belangenbehartigers op staan") eigendom van een met Jurilex verbonden beheermaatschappij.

Het kort geding dient op maandag 29 maart.

(bron: amweb.nl)

Sleutelwoorden:
letselschadebureaus, zwartmakerij, prijsafspaken, tros radar, pals groep, jurilex

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)