- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Dode en tien zwaargewonden bij frontale aanrijding personenbusje met tractor N708 Biddinghuizen

03-11-2010

BIDDINGHUIZEN - De politie meldt dat er vanochtend om 6:00 op de Bremerbergweg (N708) minstens 1 dode is gevallen en 10 mensen zwaargewond zijn geraakt bij een frontale aanrijding tussen een tractor met aanhanger en een personenbus.

Hulpdiensten vanuit de hele regio rukten uit met groot materieel, en ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Het dodelijke slachtoffer was een inzittende van het personenbusje, dat hoogstwaarschijnlijk een busje met Poolse werknemers betrof. De zwaargewonden die de aanrijding hadden overleefd, waaronder de tractorbestuurder die door de enorme klap onder zijn eigen tractor terecht was gekomen, zijn nu naar verschillende ziekenhuizen gebracht.

Hoewel nog niet precies bekend is waardoor de fatale botsing heeft kunnen gebeuren, wijzen de lange bandensporen in de berm op een mogelijk mislukte inhaalmanoeuvre. De botsing moet op hoge snelheid gebeurd zijn, want het busje is aan de voorkant helemaal aan gort en de tractor ligt in de berm met een gebroken wiel.

De N708 is vanwege het verkeersongeval in beide richtingen afgesloten tussen Biddinghuizen en Harderwijk.

Sleutelwoorden:
biddinghuizen, frontale aanrijding, tractor, zwaargewonden, dodelijk ongeluk, letselschade, bremerbergweg, n708, verkeersslachtofer, mislukte inhaalmanoeuvre, harderwijk

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)