- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Hulp nodig?
letselschade award

Heeft u misschien een vraag over de Letselschade Test?


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676

Klantwaardering

Letselschade Test heeft een klantscore van 9,6
Wat is letselschade

Er is sprake van letselschade als u door een ongeval of door een andere gebeurtenis lichamelijke en/of geestelijke (immateriŽle) schade lijdt, omdat u niet meer de dingen kunt doen (werk en prive) die u voor het oplopen van de lestelschade wel kon doen.

Gratis juridische hulp?

Als uw letselschade te verhalen is dan nemen advocaten of letselschadekantoren uw zaak in behandeling zonder dat zij hier kosten over berekenen of hun honorarium van de verhaalde schadevergoeding afhalen (Het kost u als slachtoffer dus niets). Het is namelijk in de wet geregeld, dat de verzekering van de tegenpartij opdraait voor alle juridische kosten als er sprake is van letselschade.

Doe de Letselschade Test

De Letselschade Test is een makkelijke manier om zicht te krijgen op uw letselschade geval. Door te kijken naar de aansprakelijkheid, medische schade en eventuele arbeidsongeschiktheid kan er iets gezegd worden over haalbaarheid van juridische stappen en een schadevergoeding. Deze test is geheel vrijblijvend, dus u zit verder nergens aan vast.