- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw overlijdt na drugsgebruik op dance event

21-10-2014

Amsterdam - Ook een 41-jarige vrouw uit Utrecht is zondagmorgen overleden ten gevolge van drugsgebruik na aanwezigheid bij een evenement van het Amsterdams Dance Event.

De vrouw was met haar echtgenoot uit in achtereenvolgens een feest op het Westergasterrein en in Club Lite aan de Jan van Galenstraat. Op de laatste lokatie raakte zij onwel. Haar man en zij zijn vervolgens in een taxi gestapt en naar een ziekenhuis gereden, waar de vrouw kort na aankomst overleed. Op haar lichaam is geen sectie bevolen, omdat een schouwarts heeft geconstateerd dat de vrouw is overleden door XTC gebruik.

De politie roept eenieder met klem op alle nog in het bezit zijnde pillen van welke aard dan ook of te laten testen of weg te doen.

Ook een 21-jarige man uit Oude Wetering en een 33-jarige man uit Servië overleden afgelopen zondag vermoedelijk ten gevolge van drugsgebruik.

Sleutelwoorden:
XTC letselschade, bedrijfsongeval, club lite, amsterdam

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)