- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Taxichauffeur aangehouden na aantreffen man met zwaar letsel

19-05-2014

Sint Michielsgestel - Een 56-jarige Bossche taxichauffeur is zaterdagmorgen aangehouden voor zijn betrokkenheid bij een mogelijke aanrijding met letsel nadat hij zich gemeld had bij de politie.

Op zaterdagmorgen 17 mei 2014 kwam er om 3:30 uur bij de meldkamer een melding dat een man zwaargewond op de Bosschebaan lag in Sint Michielsgestel. Politie en ambulance spoedden zich naar de man. Hij, een 27 jarige inwoner van Den Dungen, werd daar inderdaad aangetroffen en vervoerd naar een ziekenhuis. De politie startte een onderzoek waarbij de sporen wezen op een mogelijke aanrijding. Getuigen hadden daar ook een taxi gezien. Op datzelfde moment meldde in 's-Hertogenbosch een taxichauffeur zich bij de politie met de melding dat hij kort daarvoor problemen had gehad met een klant op weg naar Den Dungen. De twee meldingen werden gecombineerd en de taxi chauffeur is aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak.

Sleutelwoorden:
aanhouding, letsel, mogelijke aanrijding, zwaargewond

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)