- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Letsel bij auto over de kop

17-02-2014

UTRECHT - Bij een frontale botsing van bestelwagen en een personenauto op zaterdagmorgen 15 februari op de Gageldijk, liepen beide bestuurders en twee inzittende kinderen letsel op. Een van de auto's belandde ondersteboven in de sloot.

De aanrijding gebeurde die morgen om 11.50 uur. De 41-jarige man (woonplaats onbekend) die de bestelauto bestuurde, sloeg op de Gageldijk linksaf naar een inrit. Hij verleende daarbij de hem tegemoetkomende 35-jarige bestuurder uit Maarssen geen voorrang. Door de klap belandde de bestelwagen ondersteboven in de sloot langs de weg. De auto's raakten door de klap flink beschadigd. De bestuurder van de personenauto en zijn dochtertje van 4 jaar en zijn zoontje van 3 jaar raakten door de klap lichtgewond. Een ambulance bracht hen naar het ziekenhuis. De man die de bestelauto bestuurde lag toen de politie arriveerde in het weiland. Hij werd met onbekende letselschade naar het ziekenhuis gebracht. De politie maakt proces-verbaal op.

Sleutelwoorden:
letselschade, smartengeld, auto ongeluk, verkeersongeval

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15941 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)