- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Letselschade na botsing tegen boom

30-12-2013

NIEUWER TER AA - Maandag 30 december vond een eenzijdig ongeval plaats vermoedelijk door gladheid. Een auto raakte van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand.

Rond 09.05 uur kwam de melding van een ongeval op de Ter Aaseweg. Een auto was tegen boom tot stilstand gekomen. De bestuurder, een 25-jarige man uit Breukelen, en de bijrijdster, een 24-jarige vrouw uit Breukelen, zaten bekneld. Een 1-jarig jongetje dat achterin zat kon gelijk uit de auto gehaald worden en werd ter controle naar een ziekenhuis gebracht.

De bestuurder was niet aanspreekbaar en werd door de brandweer uit de auto bevrijdt. Per ambulance werd hij naar het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam gebracht. De bijrijdster zat ernstig bekneld. De brandweer moest de auto met een lier van de boom aftrekken en de auto bijna volledig uit elkaar halen om de vrouw te bevrijden. De vrouw was bij kennis en werd per ambulance naar het Academisch Medisch Centrum gebracht.

Een traumahelikopter landde zodat het Mobiel Medisch Team medische bijstand kon verlenen. Vermoedelijk is de auto door de gladheid van de weg geraakt. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht.

Sleutelwoorden:
letselschade, aanrijding, auto tegen boom, verkeersongeval

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)