- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Manege moet betalen na ongeluk met paard

30-04-2010

HAARLEM - Manege Spaarnwoude in Halfweg moet alle schade betalen na een ongeluk met een paard waarbij een 20-jarige Haarlemse ernstig gewond raakte. Dat heeft de civiele rechter in Haarlem bepaald.

De Haarlemse nam namens de manege deel aan wedstrijden vierspanrijden op hoog niveau. In januari 2008 maakte ze een testrit op een jong, nieuw paard. Het dier liep tegen een hek aan. Volgens de rechter heeft de manege onvoldoende gedaan om de risico's te beperken. De hoogte van de schadevergoeding is nog niet vastgesteld.

(bron: www.haarlemsdagblad.nl)

Sleutelwoorden:
paarden, ongeluk met paard, risico aansprakelijkheid, manege, schadevergoeding, letselschade, de dieren

Ongelukken met dieren

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)