- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw in Capelle aan den IJsel om het leven gekomen na val in liftschacht

30-05-2013<p><b> Vandaag is een 63-jarige vrouw in Capelle aan den IJssel op om het leven gekomen door een val toen ze een hondje wilde redden.</b></p> <p>De 63-jarige slachtoffer stond in de lift met een andere vrouw en twee honden. Toen het slachtoffer de lift wilde verlaten, glipte een van de hondjes mee naar buiten. De lift ging vervolgens naar boven. De 63-jarige slachtoffer heeft waarschijnlijk het hondje geprobeerd te bevrijden.</p> <p> Later werd de 63-jarige vrouw buiten bewustzijn met het zwaargewonde hondje aangetroffen onderin de liftschacht in een pand aan de Poortmolen. Hoe alles gebeurt is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zijn de liftdeuren weer geopend toen de strakgetrokken hondenriem het mechanisme passeerde.</p> <p>De slachtoffer is nog met spoed naar een ziekenhuis overgebracht, maar enige tijd overleed ze in het ziekenhuis.</p>

Sleutelwoorden:
overleden, liftschacht, zwaargewond, ziekenhuis, capelle aan den ijssel

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)