- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Werknemer record aan schadevergoeding ontvangen

18-10-2012

Rotterdam - Na 12 jaar procederen heeft een operator van een lamellenfabriek in Rotterdam een record aan schadevergoeding ontvangen.
Het gaat om een bedrag van €345000. Het is de hoogste vergoeding ooit voor een werknemer met Organisch Psychosyndroom door Solventen.(schildklierziekte)

Op 34-jarige leeftijd is het slachtoffer arbeidsongeschikt verklaard. Dit naar aanleiding van de diagnose OPS. Hierdoor heeft het slachtoffer geheugenverlies, vermoeidheid en stemmingsstoornissen.
Het slachtoffer heeft jaren lang gewerkt met hoge concentraties oplosmiddelen. Dit werd gebruikt voor het schoonmaken van verfrollers.
Na 12-jaar lang gevochten te hebben, is het de FNV gelukt om de werknemer in het gelijk te stellen.
In totaal was de schadevergoeding ( smartengeld en letselschade) €345000.

Sleutelwoorden:
schadevergoeding, smartengeld, letselschade, record hoogte

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)