- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Steekpartij in Rotterdam

14-02-2012

Maandagavond is er een ruzie tussen twee mannenonstaan wat eindigde in een steekpartij. De steekpartij vond plaats in een coffeeshop aan de Witte de Withstraat.

De dader is nog voortvluchtig. Het slachtoffer probeerde nog achter de verdachte aan te gaan. Maar op de Boomgaardstraat zakte hij in elkaar. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. De verwondingen van de man bleken mee te vallen. Na behandeling in het ziekenhuis is hij meegenomen voor verhoor op het politiebureau. Hierna kon de man naar huis. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is nog op zoek naar de dader.

Sleutelwoorden:
letselschade, ruzie, steekpartij, onderzoek, politie, verwondingen, mobiel medisch team

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)