- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Whiplash snel regelen

20-01-2010

Letselschade-advocaten zijn boos op Achmea. De verzekeraar heeft aangekondigd dat bij whiplash-klachten voortaan een maximale termijn wordt gehanteerd voor het afwikkelen van de schade. Volgens Achmea herstellen de meeste whiplash-patiƫnten binnen twee tot drie maanden. "Dit weten wij uit ervaring", aldus een brief van Achmea's manager personenschade Rob Kranenborg aan advocaten, zo meldt dagblad Trouw.

De raadsmannen vinden echter dat Achmea de zaak te rooskleurig voorstelt. Klachten aan nek en rug komen veel voor, vooral na ongevalllen. Als er geen sprake is van schade aan botten, gewrichten of zenuwen is er volgens Achmea sprake van 'niet-objectiveerbare' schade. Het zijn klachten die volgens de verzekeraar gewoonlijk snel overgaan. Die bulk van zaken wil Achmea sneller afwikkelen.

(bron: www.amweb.nl)

Sleutelwoorden:
Letselschade claimen, whiplash, klachten, personenschade

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)