- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Veel botbreuken bij spoedeisende hulp in Den Haag

05-01-2010

Afgelopen dagen zijn er veel mensen door gladde stoepen en straten op de spoedeisende hulp beland.

In Gouda kwam ruim 50 procent meer mensen met breuken op de eerste hulp. Normaal was het 10 tot 15 botbreuken per dag, nu zijn het er 22. De verse sneeuw is niet de boosdoener, maar de onderliggende ijs. Ook in Rotterdam en Den Haag waren er slachtoffers. Na regen is de nattigheid gaan opvriezen, hierdoor was het glas. Er werden veel mensen behandeld met gebroken heupen, polzen en kneuzingen.

In het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam was het gistermorgen spitsuur. De uitgegelden of gevallen fietsers kwamen achter elkaar binnen op de eerste hulp.

In het Leidse Ziekenhuis kwamen er gisteren 15 slachtoffers met botbreuken binnen. Het ziekenhuis hoefde geen extra personeel in te zetten.

Zo heeft ons land te maken met lange files, een recordaantal rijexamens is uitgesteld, de brandweer heeft moeite met het vinden van bluswater en ook het openbaar vervoer heeft vertraging. Veel buschauffeurs van Veolia in Noord-Brabant zijn moe van de scheldwoorden die ze krijgen omdat ze niet op tijd zijn en de bussen vaak vol zitten. Er waren ook mensen die het begrijpen.

Bij de bouwmarkten zijn de winterproducten uitverkocht. Vooral zout is snel op. De sneeuwschuivers gaan hard maar de antivries is ruim op voorraad.

Sleutelwoorden:
letselschade, claimen, verhalen, autoschade, botbreuken, veel slachtoffers

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)