- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Hoogbejaarde vrouw loopt ernstig letsel op aanrijding vrachtwagen

24-06-2011

HARLINGEN - De politie heeft woensdag aan het einde van de middag een ongeval op de Noorderhaven onderzocht, waarbij een 88-jarige vrouw uit Harlingen ernstig letsel heeft opgelopen.

De vrouw stond met haar rollator te wachten op het trottoir en werd toen aangereden door een vrachtauto. De 47-jarige chauffeur uit Burum stopte direct en waarschuwde de hulpdiensten. De bejaarde vrouw raakte ernstig gewond aan haar benen. Het slachtoffer werd met de traumahelikopter overgevlogen naar het ziekenhuis in Groningen. De politie heeft de 47-jarige chauffeur als verdachte gehoord. Aan hem en getuigen werd slachtofferhulp geboden.

De familie van de vrouw heeft direct melding gemaakt van de letselschade.

Sleutelwoorden:
hoogbejaarde vrouw, letselschade, ernstig letsel, ongeval, aanrijding, botsing, politie

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)