- Schadevergoeding Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header schadevergoeding
Nieuwsberichten

Nieuwsberichten Schadevergoeding en Letselschade

Hier staan de nieuwsberichten die te maken hebben met schadevergoedingen en algemene berichten over letselschade.

Voor meer informatie over de hoogte van een schadevergoeding of de vraag of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding van opgelopen letselschade door een ongeval verwijzen we u naar de Letselschade Test.

Terug naar Nieuwsberichten

Vergoeding nabestaanden onderzoek probiotica te Utrecht

17-12-2009

De Amsterdamse letselschade-advocaat John Beer heeft donderdag gezegd dat de nabestaanden van de 24 slachtoffers van het wetenschappelijk probiotica-onderzoek van het Utrechtse Universitair Medisch Centrum (UMC) een schadevergoeding moeten krijgen.

Donderdag bleek dat de 24 slachtoffers zijn duidelijk overleden door de fouten van UMC. In de jaren 20047-2007 heeft het UMC fouten gemaakt bij de studie.

Volgens de wet kunnen gedupeerden van medische kunstfout slachtoffers of hun nabestaanden een schadevergoeding claimen.

Het ziekenhuis stelt dat de deelnemers van het onderzoek waarschijnlijk hadden geleefd als ze niet aan de studie hadden deelgenomen.

De hoogte van een eventuele schadevergoeding is afhankelijk van de vraag. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of de slachtoffer de kostwinner was. Er wordt geen bedragen genoemd, maar get gaat wel om veel geld.

Bent u ook de slachtoffer van een medische fout. Doe de letselschadetest.

Sleutelwoorden:
medische fouten, schadevergoeding, wetenschappelijk onderzoek, gezondheidszorg

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)